Palveluksessanne


JUKKA PORTHÉN
Toimitusjohtaja
Puh. +358 400 457 835 Email: jukka.porthen@solastar.fi Olen sisukas, sosiaalinen ja suoraselkäinen kiinteistöalan ammattilainen. Pitkä ja monipuolinen työhistoriani turvallisuuden ja kiinteistöjen parissa on muovannut minusta rautaisen osaajan kiinteistöjen saralla. Nuoruudessani työskentelin Read More

JUKKA PORTHÉN


Puh. +358 400 457 835
Email: jukka.porthen@solastar.fi


Olen sisukas, sosiaalinen ja suoraselkäinen kiinteistöalan ammattilainen. Pitkä ja monipuolinen työhistoriani turvallisuuden ja kiinteistöjen parissa on muovannut minusta rautaisen osaajan kiinteistöjen saralla.

Nuoruudessani työskentelin palomiehenä Helsingin pelastuslaitoksella. Perustin ja johdin kiinteistöhuoltoyritystä seuraavat kaksikymmentä vuotta. Kiinteistöihin ja turvallisuuteen erikoistunut perheyrityksemme Solastar Oy on palvellut asiakkaita jo yli 30 vuotta. Pystyn työssäni konsulttina yhdistämään pitkän kokemukseni kiinteistöistä ja turvallisuudesta asiakkaan tarpeita palvelevaksi tietotaidoksi. Luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista ja kokonaisvaltaista konsultaatiota monipuolisesti kiinteistöihin liittyvissä asioissa.

Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa jääkiekkoharjoitusten rytmittäessä iltojamme. Käyn salilla, lenkillä ja nautin ruoanlaitosta.